Over KSV CLaybusters


De vereniging Claybusters: Kleiduivenschietvereniging Claybusters is een vereniging die zich, in officiële termen, ten doel stelt:
Haar leden in de gelegenheid te stellen om de schietsport te beoefenen door onder andere het geven van instruktie, het houden van oefeningen en wedstrijden en alle andere geoorloofde middelen die daartoe bevorderlijk zijn.
De vereniging bestaat sinds 1 januari 2003 en richt zich exclusief op de kleiduivenschietsport, met andere woorden: alle faciliteiten en inspanningen die de vereniging biedt zijn gericht op het kleiduiven schieten (in de breedste zin van het woord). Binnen de vereniging vinden dan ook diverse disciplines (Skeet, Trap, Parcours, etc.) hun plaats. Voor andere vormen van sportschieten zijn er andere (en betere) wegen dan de KSV Clay Busters.

De KSV Clay Busters kent, voornamelijk om de kosten voor de leden zo laag mogelijk te houden, geen vaste verenigingsavond.

Om toch het "clubgevoel" te bereiken zullen een aantal specifieke activiteiten worden opgezet. Hierbij moet u denken aan:
- een clubcompetitie
- een jaarlijkse feestavond
- wedstrijden voor alleen leden
- stimuleren van deelname aan Nederlandse kampioenschappen voor clubs
- club-kleding (caps, shirt, etc).
- nog veel meer..... (en wij staan open voor andere goede suggesties)

Kosten contributie voor 2018 : € 100,00 (exclusief KNSA bijdrage ad. € 42,50) -inclusief 5 schietrondjes op de baan in Emmen-

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Meld je nu aan!